Un indian a castigat potul cel mare la "Vrei sa fii milionar"

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 19:52
3567 citiri
Un indian a castigat potul cel mare la "Vrei sa fii milionar"

Sushil Kulmar a castigat premiul cel mare la show-ul de televiziune "Vrei sa fii milionar" in India, calcand pe urmele protagonistului din pelicula "Slumdog Millionaire".

Asemanarile dintre Kulmar si personajul Older Jamal nu se opresc aici. Ambii provin din cartiere sarace din India si au un venit scazut, informeaza CNN.

"Nici in cele mai frumoase vise nu credeam ca as putea realiza acest lucru", a declarat Sushil Kulmar dupa ce a obtinut marele premiu de un milion de dolari.

La fel ca in film, unde protagonistul a fost primit cu aplauze dupa ce a castigat marele premiu, si persoanele aflate pe platoul de filmare al show-ului au inceput sa sarbatoreasca reusita conationalului lor.

"Extazul publicului si al echipei de filmare a fost inimaginabil. Toti s-au comportat ca si cum ei ar fi castigat cel mai mare premiu din istoria televiziunii indiene", a declarat moderatorul show-ului, Amitabh Bachchan.

Sushil Kulmar a marturisit ca isi va achizitiona o casa din banii castigati la concurs.

"Ce zi senzationala in studiourile KBC! Un tanar venit dintr-unul din cele mai sarace cartiere ale noastre castiga marele premiu de 1 milion de dolari. O realizare incredibila", a scris dupa aceea Bachchan pe blogul sau.

Filmul "Slumdog Millionaire" prezinta povestea unui tanar care castiga premiul cel mare la concursul "Vrei sa fii milionar" raspunzand corect la toate intrebarile de cultura generala. Inteligenta sa ridica suspiciunea organizatorilor care ii cer sa explice de unde stie raspunsul la fiecare intrebare.

Aparuta in anul 2008, pelicula a fost distinsa cu 8 premii Oscar si cu 4 Globuri de Aur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#slumdog millionaire, #milionar India, #castigator India concurs , #Filme straine