Muzica si film romanesc la Festivalul Balkan Trafik de la Bruxelles

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 14:01
1786 citiri
Muzica si film romanesc la Festivalul Balkan Trafik de la Bruxelles

Bateristul Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara Zece Prajini, acordeonistul Roberto de Brasov cu ansamblul sau si formatia Zmei Trei vor fi vedetele Festivalului Balkan Trafik, care incepe joi seara la Palais des Beaux-Arts din Bruxelles.

Filmul "Loverboy" (2011), regizat de Catalin Mitulescu, va avea premiera belgiana duminica, 15 mai. Pe durata festivalului, Bozarshop va pune la dispozitia publicului filme si carti romanesti, informeaza un comunicat de presa al ICR Bruxelles.

Mozaic al diversitatii culturale si al comunitatilor din Sud-Estul Europei, Festivalul Balkan Trafik se doreste un loc de intalnire a celor mai buni creatori din regiune si din diaspora. Peste 200 de artisti din zece tari vor propune publicului muzica, film, dans, precum si o serie de ateliere pe diverse teme. Anul trecut, peste 7.500 de vizitatori au venit la BOZAR pentru a lua parte la acest festival.

Festivalul se deschide joi seara de la ora locala 19.00, cu filmul "Alps", regizat de grecul Giorgos Lanthimos, care va fi prezent la proiectie.

#Festivalul Balkan Trafik Bruxelles, #film romanesc festival Bruxelles, #Fandara Zece Prajini Bruxelles , #Filme Romania