Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Steven Segal filmeaza in Romania pentru "The Mercenary: Absolution"

Steven Segal filmeaza in Romania pentru "The Mercenary: Absolution"


Steven Segal filmeaza in Romania pentru "The Mercenary: Absolution", in regia lui Keoni Waxman, informeaza site-ul oficial al Castel Film, unde se desfasoara aceasta productie.

Filmarile au inceput pe 17 martie si se vor incheia pe 7 aprilie. Din distributie mai fac parte, alaturi de Segal, Byron Mann si Vinnie Jones.

Filmul de actiune "The Mercenary: Absolution" este produs de Steamroller Production si Voltage Pictures si va fi distribuit direct pe video.

Keoni Waxman a mai regizat un film realizat in Romania, in 2013, "A Good Man", in care Steven Segal joaca acelasi personaj ca si in "The Mercenary: Absolution" - Alexander Coates.

Filmarile vor avea loc in diverse spatii din Bucuresti si in Studiourile Castel.

Segal a mai filmat in Romania pentru peliculele "Born to Raise Hell", in regia lui Lauro Chartrand (2009), "Against the Dark", in regia lui Richard Crudo (2008) si "Attack Force and Shadow Man", in regia lui Richard Crudo (2005).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1432 ori
Citeste mai multe despresteven segal romania segal film segal