Trei filme pe care trebuie sa le vezi in aceasta toamna

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
2080 citiri
Trei filme pe care trebuie sa le vezi in aceasta toamna

Cand toamna isi intra in drepturi, un film bun te poate scapa de melancolia declansata de ploaie, frig si umezeala. Desigur, criteriile care stau la baza identificarii unei pelicule bune variaza, in functie de gusturile fiecaruia, asa ca iti recomandam mai multe titluri, de genuri diferite.

Ai putea sa te duci la Melancholia si sa intelegi mai bine de ce este controversat. Lansat in aceasta primavara, la Cannes, filmul a ajuns si in cinematografele din Romania.

Cel mai recent film al lui Lars von Trier, Melacholia este o drama SF apocaliptica, in care joaca Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg si Kiefer Sutherland. Ai ocazia sa ii vezi pe cei trei in roluri inedite, asa cum nu i-ai mai urmarit pana acum.

In cazul in care esti un fan al povestilor de aventuri, nu trebuie sa ratezi Cei trei muschetari. Iti vei aminti de copilarie cand vei lua parte la aventurile curajosilor muschetari, iar daca urmaresti pelicula 3D satisfactia va fi si mai mare.

Filmul este regizat de Paul W.S. Anderson, iar printre actori se numara Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom si Luke Evans.

Daca iti plac filmele romanesti, mergi la Din dragoste cu cele mai bune intentii, o drama regizata de Adrian Sitaru. Printre actorii care joaca se numara Bogdan Dumitrache, Natasa Raab si Marian Ralea.

Filmul iti prezinta povestea lui Alex, unui personaj ciudat, care intra in mijlocul unor succesiuni de evenimente inedite, dupa ce mama lui este internata in spital.

#Filme urmarit cinema, #top filme vazut, #recomandari film , #Filme in cinema