Relaxeaza-te! Iata cele mai bune filme de Craciun

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
3669 citiri
Relaxeaza-te! Iata cele mai bune filme de Craciun
Filme de Craciun

Cu totii ne dorim sa simtim cat mai puternic magia si caldura sarbatorilor de iarna. De aceea ne decoram casele, cumparam cadouri si ascultam colinde. Un alt lucru care ne introduce in atmosfera de sarbatori este revederea celor mai bune si mai iubite filme de Craciun.

Daca aveti de gand sa va petreceti sarbatorile in fata televizorului, iata cateva filme pe care nu trebuie sa le ratati, conform Collinder.

A Christmas Story (1983)

A Christmas Story este chintesenta filmelor de Craciun, fiind favoritul tuturor timpurilor in multe case. Cine nu-l adora pe micul Ralphie Parker, care incearca sa puna mana pe cel mai tare cadou de Craciun - o pusca Red Ryder?

It's a Wonderful Life (1946)

Nu poti trece prin perioada sarbatorilor fara sa-l vezi pe George Bailey, interpretat de James Stewart. Un ghinionist ce traieste in micul oras Bedford, Bailey incearca fara succes sa scape si sa ajunga in unul dintre marile orase. Intr-un Ajun de Craciun, Bailey ia decizia sa-si puna capat vietii, insa este salvat pe ultima suta de metri de un inger.

The Muppet Christmas Carol (1992)

Orice lista a filmelor de Craciun trebuie sa includa cel putin o adaptare a nemuritoarei povesti a lui Charles Dickens (A Christmas Carol). Dintre toate versiunile care au ajuns pe ecranul televizorului, niciuna nu este mai fermecatoare decat cea a Papusilor Muppet. In film il veti vedea si pe Michael Cane in rolul lui Scrooge.

The Polar Express (2004)

Tle Polar Express al lui Zemeckis este preferatul copiilor in perioada sarbatorilor, pur si simplu pentru ca este, dupa cum spune eroul principal, "Atat de de Craciun". Zemeckis s-a intrecut pe sine cu acest film, adaptand intr-un mod extraordinar cartea pentru copii al lui Chris Van Allsburg.

Home Alone (1990)

Home Alone nu mai are nevoie de nicio introducere, deoarece nu exista cineva care sa nu fi vazut macar cateva scene din acest film. Cine nu s-a amuzat de cei doi hoti care cad in plasa inteligentei micului Kevin McCallister, jucat magistral de Macaulay Culkin?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top filme, #filme craciun, #filme vechi, #ccele mai bune filme, #singur acasa , #Filme celebre