Jacheta purtata de Brad Pitt in filmul "Furia: Eroi anonimi", scoasa la licitatie pe internet

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 16:55
3174 citiri
Jacheta purtata de Brad Pitt in filmul "Furia: Eroi anonimi", scoasa la licitatie pe internet

Jacheta purtata de Brad Pitt in filmul "Furia: Eroi anonimi" a fost scoasa la licitatie pe site-ul eBay.com, alaturi de o copie a scenariului acestei pelicule, banii urmand sa fie folositi in scopuri caritabile.

Brad Pitt si-a pus semnatura pe jacheta purtata in timpul filmarilor pentru pelicula "Furia: Eroi anonimi", in care joaca rolul unui ofiter, Don "War Daddy" Collier, liderul unui grup de tanchisti care lupta cu nazistii in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, si a donat-o principalului consilier militar al productiei, David "Sting" Rae, fost ofiter al armatei britanice in cadrul regimentului Ligh Dragoons, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Pitt a semnat si copia sa de scenariu, iar ambele obiecte sunt acum oferite spre vanzare pe site-ul eBay.com, banii urmand sa fie donati unei organizatii caritabile care are legaturi cu regimentul Light Dragoons.

Multi dintre soldatii si ofiterii acestui regiment au participat la realizarea filmului "Furia: Eroi anonimi", fie ca membri ai echipajelor tancurilor din filme, fie pe post de consilieri.

La ora transmiterii acestei stiri, pretul oferit pentru jacheta era de 420 de euro. Licitatia online se va incheia pe 19 noiembrie.

Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, este actor si producator de film. Artistul a primit un Glob de Aur si alte patru nominalizari la aceste premii prestigioase, dar si patru nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimute" si "Moneyball" (cel mai bun rol principal si cel mai bun lungmetraj). Actorul american a mai jucat, printre altele, in "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, si a primit in acest an primul sau premiu Oscar din cariera, in calitate de producator al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve Mc Queen, recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film in 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie jacheta Brad Pitt, #jacheta Brad Pitt eBay , #Filme celebre