Harrison Ford revine in Star Wars, in rolul lui Han Solo

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 18:00
1535 citiri
Harrison Ford revine in Star Wars, in rolul lui Han Solo
Harrison Ford in rolul Han Solo

Actorul Harrison Ford va interpreta din nou personajul Han Solo in urmatorul film din franciza "Razboiul stelelor", intitulat "Star Wars: Episode VII", regizat de J.J. Abrams si produs de studiourile Disney, potrivit unor informatii deocamdata neconfirmate din presa americana.

"In luna noiembrie, Harrison Ford a spus ca este de acord sa joace din nou rolul Han Solo. Acum e oficial, Harrison Ford isi va relua acest rol in urmatorul film din seria "Razboiul stelelor". Contractul lui e incheiat, au mai ramas de intocmit doar cateva mici formalitati. Stiu doar ca onorariul lui e mare si semnificativ", a declarat un jurnalist al site-ului american Latino Review.

In noiembrie 2012, Harrison Ford a lasat sa se inteleaga ca ar fi de acord sa reia acest rol, iar J.J. Abrams doreste sa readuca in noul film cateva dintre personajele din filmele originale din serie, precum Luke Skywalker, Han Solo si Printesa Leia.

Dupa ce compania Disney a cumparat franciza "Razboiul stelelor" de la Lucasfilm, in cadrul unei tranzactii de 4,05 miliarde de dolari, in toamna anului 2012, celebrele studiouri hollywoodiene au anuntat ca au in pregatire un nou episod al legendarei serii, care a adus incasari totale de 4,4 miliarde de dolari.

Noul film din serie, "Star Wars: Episode VII", va fi regizat de cineastul J.J. Abrams si va fi lansat pe marile ecrane in 2015.

#Star Wars, #Han Solo, #Harrison Ford , #Filme celebre