Jimmy Kimmel va prezenta gala Emmy Awards 2012

Marti, 27 Martie 2012, ora 15:29
1297 citiri
Jimmy Kimmel va prezenta gala Emmy Awards 2012

Jimmy Kimmel, gazda unei populare emisiuni de televiziune americane, va prezenta ceremonia de decernare a premiilor Emmy din 2012, ce va avea loc in luna septembrie, au anuntat organizatorii evenimentului.

Gazda talk show-ului "Jimmy Kimmel Live", difuzat de postul de televiziune ABC, va fi prezentatorul principal al galei Emmy Awards 2012, ce va avea loc pe 23 septembrie, la Los Angeles.

"Sper sa pot sa fac pentru premiile Emmy din acest an ceea ce a facut Eddie Murphy pentru premiile Oscar", a glumit Jimmy Kimmel. Eddie Murphy a renuntat la rolul de prezentator al galei Oscar 2012.

Jimmy Kimmel, un cunoscut actor american de stand up comedy in varsta de 44 de ani, va prezenta pentru prima data gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase distinctii din industria de televiziune americana.

Kimmel a fost ales sa prezinte si dineul anual al Asociatiei corespondentilor la Casa Alba (WHCA), organizat in mod traditional anual, la sfarsitul lunii aprilie, la Casa Alba.

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensand excelenta programelor de televiziune americane difuzate in prime time. Decernate in premiera in 1949, distinctiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de "premiile Emmy", pana la aparitia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oara in anii 1970, iar cuvantul "primetime" a fost atunci adaugat in titulatura lor oficiala, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii intre cele doua trofee.

Premiile Primetime Emmy se acorda, in general, in duminica ce precede debutul sezonului de toamna la televiziunile americane. Gala este difuzata, prin rotatie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC si Fox.

#Jimmy Kimmel Emmy Awards, #Emmy Awards 2012 , #Festival de film