Cinema Studio gazduieste Festivalul Filmului Studentesc CineMAiubit

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 08:15
1656 citiri
Cinema Studio gazduieste Festivalul Filmului Studentesc CineMAiubit
Cinema Studio

Festivalul Filmului Studentesc CineMAiubit se va desfasura de luni pana joi la Cinema Studio din Capitala, iar intrarea este libera.

Evenimentul este organizat de Fundatia CineMAiubit, UNATC "I.L. Caragiale" Bucuresti, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Uniunii Cineastilor din Romania, al Arcub, Primariei si Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Deschiderea oficiala va avea loc luni, la ora 18,30, la Cinema Studio, pentru ca in urmatoarele trei zile publicul sa se poata delecta cu scurtmetraje din intreaga lume.

Printre tarile participante in acest an se numara Anglia, Argentina, Bulgaria, China, Germania, Egipt, SUA, Israel, Polonia, Romania. Miza competitiei este Premiul pentru cel mai bun film, alaturi de peste alte 25 de premii printre care: Premiul de regie "Cristian Nemescu", Premiul de imagine, Premiul de montaj, Premiul de sunet "Andrei (Otto) Toncu".

Cele trei sectiuni principale ale festivalului sunt "fictiune", "documentar" si "animatie/ experiment", iar spectatorii pot fi siguri ca vor vedea pe marele ecran o paleta larga de viziuni cinematografice, din zone culturale diferite.

#Cinema Studio festival de film, #festival film studentesc , #Festival de film