Animatiile nominalizate la Oscar 2013 vin la Anim'est

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 09:04
1348 citiri
Animatiile nominalizate la Oscar 2013 vin la Anim'est

La cea de-a opta editie a festivalului Anim'est , pe langa programul Think Oscar!, spectatorii vor putea urmari si cele cinci filme nominalizate in 2013 la Premiul Oscar pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie.

Programul este pus la cale alaturi de noii parteneri ai Anim'est, ShortsTV, o televiziune dedicata scurt-metrajelor, lansata de curand si in Romania. SHORTSTV™ apartine Shorts International, cea mai importanta companie de entertainment dedicata scurt-metrajelor, si este disponibil in Romania prin Romtelecom.

Shorts International se ocupa de asemenea si de Shorts™, care ofera scurt-metraje on demand prin iTunes in 54 de tari. Inca din 2006, Shorts International a distribuit in cinematografe scurt-metrajele nominalizate la Oscar, atat in America de Nord cat si in Europa.

Adam si cainele (r. Minkyu Lee ), o poveste despre prietenia dintre om si caine, incepand cu primele zile ale Genezei, Guacamole proaspat (r. PES), despre un bucatar invizibil care pregateste o reteta unica de guacamole cu ajutorul unor ingrediente neobisnuite, Maggie Simpson in "Cea mai lunga zi de gradinita" (r. David Silverman), Pana peste cap (r. Timothy Reckart, Fodhla Cronin O'Reilly) si Omul de hartie (r. John Kahrs), in care un tanar face incercari disperate de a atrage atentia unei fete care lucreaza intr-un zgarie-nori, peste drum de biroul sau vor putea fi urmarite la Cinema Studio, miercuri, 9 octombrie, de la ora 22:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Festival Animest 2013, #filme animatie Oscar, #program Animest, #parteneri Animest , #Festival de film