Adam Sandler - numar record de nominalizari la Zmeura de Aur

Duminica, 26 Februarie 2012, ora 16:02
2236 citiri
Adam Sandler - numar record de nominalizari la Zmeura de Aur
Adam Sandler

Actorul american Adam Sandler nu se afla in cursa pentru Oscar anul acesta, dar, sambata, a stabilit un record pentru un alt tip de premii - cel mai mare numar de nominalizari la Zmeura de Aur, trofeul care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti.

Producator, actor si regizor, Adam Sandler a obtinut, de data aceasta, 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile "cel mai prost actor", "cea mai proasta actrita", "cel mai prost scenariu" si "cel mai prost film", pentru lungmetrajul "Jack si Jill/ Jack and Jill". In acest film, Sandler joaca rolul lui Jack, dar si pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Dar Sandler se afla intr-o companie selecta: Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru aparitia sa speciala in filmul "Jack si Jill", Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizata la titlul de cea mai proasta actrita, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Cage a primit trei nominalizari la categoria "cel mai prost actor", pentru filmele "Trespass", "Anotimpul vrajitoarei/ Season of the Witch" si "Iadul se dezlantuie 3D/ Drive Angry 3-D".

Pentru prima data in istoria premiilor Zmeura de Aur, toate productiile nominalizate la categoria "cel mai prost film" au fost nominalizate si la categoriile "cel mai prost regizor", "cel mai prost scenariu" si "cea mai proasta distributie". Este vorba despre "Bucky Larson: Born to Be a Star", "De Anul Nou/ New Year's Eve", "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", "Saga Amurg: Zori de Zi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Premiile Zmeura De Aur 2012, #Nominalizari Zmeura de Aur 2012, #Adam Sandler 2012 , #Festival de film