Tu sau membrii familiei tale sunteti fani Vrajitorul din Oz? Costumul Leului este scos la licitatie

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 00:00
5130 citiri
Tu sau membrii familiei tale sunteti fani Vrajitorul din Oz? Costumul Leului este scos la licitatie
Vrajitorul din Oz

Dorothy, Omul de Tinichea, Leul cel Fricos si Sperietoarea de Ciori sunt printre personajele cel mai des folosite la balurile mascate. De ce sa te imbraci intr-o imitatie, cand poti sa ai chiar costumele originale din film?

Daca ai vrut intotdeauna sa ai in garderoba unul dintre obiectele care au intrat in istoria Hollywood-ului si daca esti fan Vrajitorul din Oz, avem vesti bune pentru tine. Pe 16 decembrie poti participa la o licitatie spectaculoasa organizata de "Profiles in History" (Personaje din istorie). Acestia vor scoate la mezat costumul original al Leului cel Fricos, anunta Luxurylaunches.com.

Piesa a fost pastrata in cele mai bune conditii, dupa ce actorul Bert Lahr a purtat-o in timpul filmului Vrajitorul din Oz pentru a-I da viata Leului cel Fricos.

Din moment ce machiajul original al Leului nu mai exista, Herbert Lahr, care seamana foarte mult cu tatal sau, a fost folosit pentru realizarea unui mulaj al fetei.

Se estimeaza ca costumul Leului va fi vandut pentru 2-3 milioane de dolari.

Evenimentul "Imagini de la Hollywood", organizat de Profiles in History, va dura doua zile si se va desfasura la Centrul Paley pentru Media din Beverly Hills. Printre obiectele scoase la licitatie se mai numara inelul de nunta al lui Marilyn Monroe, un tablou nud al acesteia realizat de Earl Moran si pelerina Belei Lugosi purtata in filmul Dracula.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie obiecte actori, #vrajitorul din oz, #licitatie hollywood, #filme vechi , #Cinematografie