Producatorii "Iron Man" si "The Incredible Hulk" pregatesc noi filme inspirate din universul benzilor desenate

Luni, 21 Iulie 2014, ora 09:16
1145 citiri
Producatorii "Iron Man" si "The Incredible Hulk" pregatesc noi filme inspirate din universul benzilor desenate

In perioada 2017 - 2019, reprezentantii companiei de productie cinematografica Marvel Studios au anuntat ca vor lansa cinci filme, inspirate din universul benzilor desenate si ale caror titluri nu au fost deocamdata stabilite.

Datele de lansare ale celor cinci pelicule sunt 27 iulie 2017, 3 noiembrie 2017, 6 iulie 2018, 2 noiembrie 2018 si 3 mai 2019, informeaza variety.com, potrivit Mediafax.

Compania Marvel va anunta cel mai probabil alte cateva titluri noi, ce vor face parte din noul val de pelicule din universul benzilor desenate, saptamana viitoare, la San Diego Comic-Con, pe 26 iulie.

Lungmetrajul "Guardians of the Galaxy", care va avea premiera pe 1 august, este cel de-al 10-lea film al studiourilor Marvel de cand acestea au decis sa isi finanteze si sa produca propriile pelicule, incepand cu "Iron Man" si "The Incredible Hulk" in 2008. Daca filmul va avea succes de box office, este foarte posibil ca el sa aiba parte de cateva continuari.

Grupul Marvel a programat deja un al treilea film din seria "Captain America" pe 6 mai 2016, care va concura in acel weekend cu productia studiourilor Warner Bros. intitulata "Batman vs. Superman: Dawn of Justice".

Un film care ar putea genera la randul sau o noua franciza, "Doctor Strange", va fi lansat pe 8 iulie 2016.

Pe langa cele doua date noi anuntate pentru 2017, Marvel are deja programata o alta lansare, pe 5 mai 2017, ceea ce inseamna ca Marvel Studios va lansa trei lungmetraje in acel an.

Pentru 2015, Marvel va lansa filmele "The Avengers: Age of Ultron", pe 1 mai, si "Ant-Man", pe 17 iulie.

Compania Marvel a anuntat anterior ca intentioneaza sa produca un al treilea film din franciza "The Avengers", dar si un nou film din franciza "Thor", in timp ce va dezvolta primele filme dedicate unor noi personaje din universul benzilor desenate, Black Widow si Black Panther.

#Marvel Studios, #lansare filme, #filme univers benzi desenate , #Cinematografie