"X-Men: Days of Future Past" a batut recordul "Avatar": Incasarile depasesc 3 mld. de dolari

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 16:55
1370 citiri
"X-Men: Days of Future Past" a batut recordul "Avatar": Incasarile depasesc 3 mld. de dolari

'X-Men: Days of Future Past' a fost prima productie din acest an a 20th Century Fox care a contribuit la incasarile de peste 3 miliarde de dolari adunate pana in prezent de la inceputul anului de studiourile de productie, un record care nu a mai fost atins din 2010, de la distribuirea peliculei 'Avatar', scrie joi, variety.com.

O treime din incasarile din acest a provenit de pe piata americana, iar doua treimi - din afara tarii. In acest an, 20th Century Fox a fost primul studiou de distributie care a atins pragul national de 1 miliard de dolari, la 13 iulie, si a depasit la 16 iulie, pragul de 2 miliarde din incasari pe plan international. Doar de alte sase ori in istoria sa Fox a reusit sa obtina la nivel international incasari de 2 miliarde de dolari, potrivit Agerpres.

Marii contributori din acest an pentru aceste incasari uriase sunt 'Grand Budapest Hotel' cu 168 de milioane la nivel international, 'Rio 2' cu 490 de milioane dolari, 'The Other Woman ' - 195 milioane, 'X-Men: Days of Future Past' - 735 de milioane de dolari, 'The Fault in Our Stars' - 243 de milioane, How to Train Your Dragon - 366 de milioane si 'Dawn of the Planet of the Apes' cu 132 de milioane, pana in prezent.

#incasari X Men, #incasari 20th Century Fox, #record incasari Avatar , #Box office