VIDEO "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", lider in box office-ul nord-american

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 16:02
1420 citiri
VIDEO "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", lider in box office-ul nord-american

Filmul fantasy "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", al doilea din trilogia "Hobbitul", ocupa pentru a doua saptamana consecutiv pozitia de lider in box office-ul nord-american, cu incasari de 31,4 milioane de dolari.

Povestea din "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", in regia lui Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul calatoriei alaturi de vrajitorul Gandalf (Ian McKellen) si cei 13 pitici, condusi de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), in misiunea lor de a pune din nou stapanire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo si insotitorii sai trebuie sa infrunte numeroase primejdii si sa parcurga teritorii ostile, pentru a tine piept, in final, dragonului Smaug, interpretat, prin intermediul tehnologiei motion-capture, de Benedict Cumberbatch, potrivit datelor furnizate de boxofficemojo.com.

Comedia "Anchorman 2" (regizata de Adam McKay), cu Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd si Luke Wilson, intra in clasament direct pe locul al doilea, cu incasari de 26,7 milioane de dolari. Filmul este o continuare a comediei din 2004, "The Anchorman", despre un prezentator de stiri din anii '70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucura de mare succes, mai ales datorita infatisarii sale.

Filmul de animatie "Regatul de gheata/ Frozen", regizat de Chris Buck si Jennifer Lee, coboara o pozitie in clasament, ocupand locul al treilea, cu incasari de 19,1 milioane de dolari. Atunci cand o profetie malefica scufunda un intreg regat intr-o iarna vesnica, tanara Anna va trebui sa faca echipa cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni in cautarea Craiesei Zapezii, singura care ar putea pune capat blestemului. Calatoria le va scoate in cale troli, un amuzant om de zapada pe nume Olaf, fiinte magice, dar si o multime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheata" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel si Josh Gad.

#cele mai vizionate filme, #lider box office, #film Hobbitul , #Box office