O drama romantica a intrecut noul film al lui Tom Cruise in boxoffice-ul american

Marti, 10 Iunie 2014, ora 11:49
1765 citiri
O drama romantica a intrecut noul film al lui Tom Cruise in boxoffice-ul american

Drama romantica "The Fault in Our Stars", avandu-i in distributie, printre altii, pe Shailene Woodley si Ansel Elgort, a reusit incasari de 48,2 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute, impunandu-se pe primul loc in clasamentul BoxOffice, potrivit EFE.

Filmul, in regia lui Josh Boone, este o adaptare a succesului literar cu acelasi nume al lui John Green si a fost realizat de studioul de film american 20th Century Fox cu un buget de circa 12 milioane de dolari.

Este vorba de al doilea cel mai bun debut al unei drame romantice, dupa succesul obtinut anul trecut de "The Great Gatsby", cu incasari de 50 de milioane de dolari datorita prezentei lui Leonardo DiCaprio.

Pe locul al doilea s-a situat "Maleficent", cu incasari de 33,5 milioane de dolari, urmat de noul film al lui Tom Cruise, "Edge of Tomorrow", cu 29,1 milioane de dolari.

Urmatoarele doua locuri au fost ocupate de 'X-Men: Days of Future Past', cu incasari de 14,7 milioane dolari, si 'A Million Ways to Die in the West', cu Seth MacFarlane ca regizor si interpret, cu incasari de 7,2 milioane de dolari.

#film Tom Cruise, #drama romantica, #actori filme, #filme box office american , #Box office