Filmul "The Avengers": incasari record de 200,3 milioane de dolari

Luni, 07 Mai 2012, ora 14:00
1305 citiri
Filmul "The Avengers": incasari record de 200,3 milioane de dolari

Filmul "The Avengers", in regia lui Joss Whedon, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari record de 200,3 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

"The Avengers" aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate. Exhibitor Relations. Filmul SF a doborat recordul de incasari obtinute de un film in primul weekend de proiectii pe marile ecrane nord-americane, stabilit in 2011 de "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2", care generase incasari de 168,2 milioane de dolari.

"The Avengers" spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America si Black Widow, care decid sa colaboreze pentru a-l infrange pe maleficul personaj Loki.

Potrivit AFP, pe locul al doilea a coborat comedia "Think Like a Man", dupa doua saptamani petrecute pe prima pozitie in box office-ul nord-american. Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate in timpul unei intalniri romantice, filmul "Think Like a Man", despre dificultatea relatiilor dintre femei si barbati, a obtinut incasari de 8 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF "Jocurile foamei/ The Hunger Games", produs de Lionsgate, care a ocupat primul loc in box office-ul nord-american timp de patru saptamani consecutive, s-a mentinut pe locul al treilea, cu incasari de 5,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

#The Avengers incasari lansare, #The Avengers incasari record , #Box office