Filmul "Ride Along", cu Dragos Bucur, ramane in box office-ul nord-american

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 11:35
1625 citiri
Filmul "Ride Along", cu Dragos Bucur, ramane in box office-ul nord-american
Sursa foto: cinemagia

Comedia "Un politist si jumatate/ Ride Along", din a carei distributie face parte si actorul roman Dragos Bucur, isi mentine pozitia de lider in box office-ul nord-american, cu incasari de 21,1 milioane de dolari.

In noua productie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat/ Think Like a Man" (2012), un tip caruia-i turuie gura incontinuu (Kevin Hart) tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor (Ice Cube). Odata ce acesta accepta sa fie insotit de viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui. De asemenea, in filmul "Ride Along", care a fost pe marile ecrane din Romania pe 24 ianuarie, joaca si actorul Dragos Bucur.

Filmul de razboi "Supravietuitorul/ Lone Survivor" se claseaza pe locul al doilea, cu incasari de 12,6 milioane de dolari, conform datelor oferite de boxofficemojo.com. Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a esuat in mod tragic, "Supravietuitorul" ii are in centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) si pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch si Ben Foster), surprinsi de o ambuscada a talibanilor in Afganistan, in 2005. Dupa un schimb prelungit de focuri si o urmarire pe jos, cei mai multi membri ai echipei sunt ucisi, Navy SEAL inregistrand cea mai mare pierdere din istoria sa operationala.

Pe locul al treilea se mentine si filmul de animatie 3D "Goana dupa alune/ The Nut Job", cu incasari de 12,3 milioane de dolari. Regizat de Peter Lepeniotis, filmul urmareste aventurile veveritei Surly (cu vocea lui Will Arnett) si a prietenului sau, soricelul mut Buddy, care pun la cale jefuirea celui mai mare magazin de alune din oraselul Oaktown, pentru a face provizii pe timp de iarna.

#dragos bucur, #film bucur, #ride alone , #Box office