Batman, in continuare lider in box office

Luni, 30 Iulie 2012, ora 13:15
1301 citiri
Batman, in continuare lider in box office

Cel mai recent film Batman, ultimul din trilogia lui Chris Nolan, cu Christian Bale in rolul celebrului erou, a fost lider in box office-ul american, pentru al doilea weekend consecutiv, anuntand incasari de 84,1 milioane de dolari.

In ciuda faptului ca se afla pe primul loc in topul filmelor vazute in acest weekend in cinematografele din SUA, filmul inregistra o scadere notabila a incasarilor, acestea fiind cu 60% mai mici, decat in weekendul trecut. Scaderea a fost inregistrata insa pe fondul desfasurarii Jocurilor Olimpice de la Londra, dar si a masacrului din Colorado din 20 iulie, in urma carora 12 persoane au fost impuscate la premiera Batman - The Dark Knight Rises, scrie Reuters.

Superproductia de 250 de milioane de dolari a inregistrat pana acum incasari de 189 de milioane de dolari doar in SUA si Canada, totalizand 637 milioane de dolari in intreaga lume.

Filmul care ocupa al doilea loc in box office-ul american este "Epoca de gheata 4: Continente in deriva", care a avut incasari de 13,3 milioane de dolari in acest weekend, la trei saptamani dupa lansare.

Pe locul al treilea in functie de incasari, se afla "The Watch", o comedie SF cu Ben Stiller, Vinve Vaughn si Jonah Hill, care a avut premiera in acest weekend. Cei trei initiaza o patrula de cartier in lupta cu extraterestrii. Filmul a avut incasari de 13 milioane de dolari.

#box office SUA, #Batman box office SUA, #incasari box office SUA, #incasari Batman , #Box office