Barbati in negru 3, pe prima pozitie in box office-ul american

Luni, 28 Mai 2012, ora 10:31
1544 citiri
Barbati in negru 3, pe prima pozitie in box office-ul american
Barbati in negru 3, filme box office american, Men in Black III

Filmul "Barbati in negru 3/ Men in Black III" i-a detronat pe super-eroii din "The Avengers" si a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations.

Incasarile Men in Black III in primul weekend de proiectie s-au ridicat la 55 milioane de dolari. Men in Black III este regizat de Barry Sonnenfelds si ii are in distributie pe Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson si Josh Brolin.

Lungmetrajul SF "Razbunatorii/ The Avengers", regizat de Joss Whedon, a pierdut pozitia de lider si a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 36,9 milioane de dolari in cel de-al patrulea weekend de exploatare.

Pe locul al treilea in box office-ul nord-american a coborat filmul de actiune "Battleship", in care puscasii marini americani lupta impotriva unei invazii extraterestre. Aceasta pelicula SF, care ii are in distributie, printre altii, pe cantareata Rihanna si actorii Alexander Skarsgard si Liam Neeson, a obtinut incasari de 10,8 milioane de dolari.

Comedaia "The Dictator", cu Sacha Baron Cohen, a coborat o pozitie si a ajuns pe locul al patrulea, cu incasari de 9,6 milioane de dolari.

Filmul horror "Jurnalul terorii/ Chernobyl Diaries", o pelicula despre cativa turisti care se aventureaza in orasul abandonat Pripyat, aflat foarte aproape de o centrala nucleara, si care descopera ca nu sunt singuri acolo, a debutat pe locul al cincilea cu incasari de 8 milioane de dolari.

Pe locul al saselea a coborat comedia SF "Umbre intunecate/ Dark Shadows", cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, cu actorul Johnny Depp in rolul principal, transformat de aceasta data intr-un vampir celebru, eliberat dintr-o greseala din mormantul sau si care descopera o lume total transformata fata de cea pe care o cunostea. Aceasta pelicula a generat incasari de 7,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Comedia "Ce inseamna sa fii parinte/ What to Expect When You're Expecting" a coborat doua pozitii pana pe locul al saptelea in box office-ul nord-american. Avandu-i in distributie pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid si Matthew Morrison, aceasta pelicula a avut incasari de 7,2 milioane de dolari in al doilea sau weekend de proiectii.

Comedia "Hotelul Marigold/ The Best Exotic Marigold Hotel", regizata de John Madden, a pierdut doua pozitii fata de saptamana trecuta si a ajuns pe locul al optulea, cu incasari de 6,3 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF "Jocurile foamei/ The Hunger Games", produs de Lionsgate, care a ocupat la debut primul loc in box office-ul nord-american timp de patru saptamani consecutiv, a coborat doua pozitii si a ajuns pe locul al noualea, cu incasari de 2,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Comedia "Think Like a Man" a coborat doua locuri fata de weekendul trecut si incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a vandut bilete de 1,4 milioane de dolari.