Soarta filmului Fast & Furious 7 este incerta, dupa moartea lui Paul Walker

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 14:59
1470 citiri
Soarta filmului Fast & Furious 7 este incerta, dupa moartea lui Paul Walker

Filmarile de la "Fast & Furious 7" erau suspendate pe durata vacantei ocazionate de Sarbatoarea Recunostintei in Statele Unite, in momentul in care actorul Paul Walker a murit intr-un accident de automobil, sambata, in California.

Jurnalistii de la Access Hollywood au aflat, luni, cateva detalii legate de viitorul francizei cinematografice "Fast & Furious", informeaza accesshollywood.com.

O sursa a declarat pentru Access Hollywood ca Paul Walker trebuia sa revina pe platourile de filmare din Atlanta in cursul zilei de luni. Aceeasi sursa spune ca reprezentantii studiourilor Universal participa in aceste zile la multe sedinte, incercand sa stabileasca directia pe care o va urma aceasta franciza cinematografica.

Producatorii au filmat deja 55 de zile pentru "Fast & Furious7" si mai aveau nevoie de inca 25 de zile de filmare.

Cele mai multe dintre zilele ramase de filmat necesitau prezenta actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost ofiter de politie devenit agent FBI si apoi bandit, care adora masinile de curse.

Potrivit aceleiasi surse, va fi nevoie de cel putin o saptamana pana cand echipa de creatie si reprezentantii studiourilor Universal vor decide directia pe care o va urma noul film.

In ciuda mortii lui Paul Walker, o alta sursa a declarat pentru The Hollywood Reporter ca filmarile vor continua, iar al saptelea film din franciza "Fast & Furious" nu va fi anulat.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, a anuntat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche atunci cand soferul a pierdut controlul masinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stalp sau de un copac si a fost imediat cuprins de flacari, dupa care a explodat.

#actor paul walker, #film Fast Furious, #accident Paul Walker , #Actori