Robert Downey Jr. a fost desemnat cel mai "valoros" actor de la Hollywood

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 20:05
1640 citiri
Robert Downey Jr. a fost desemnat cel mai "valoros" actor de la Hollywood

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic Vulture.com.

Nu este pentru prima data cand Robert Downey Jr. ocupa prima pozitie intr-un top cinematografic realizat in acest an. In iulie, starul american, in varsta de 48 de ani, a ocupat primul loc si in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood.

In topul intocmit de Vulture.com, locul al doilea a revenit actorului Leonardo DiCaprio, iar actrita Jennifer Lawrence a ocupat locul al treilea.

Sandra Bullock se afla pe locul al patrulea, iar actorul Brad Pitt ocupa pozitia a cincea.

Topul 10 al actorilor de film cu cea mai mare valoare de piata este completat, in ordine, de Will Smith, Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hanks si Johnny Depp.

Topul a fost alcatuit de jurnalistii de la vulture.com in functie de mai multe criterii, precum incasarile din box office-ul intern obtinute de filmele produse la Hollywood, incasarile din box office-ul extern, contractele platite de marile studiouri cinematografice, popularitatea actorilor, prezenta lor la gala de decernare a premiilor Oscar, recenziile publicate de criticii de cinema, mentionarea numelor lor pe reteaua Twitter si in tabloide.

#robert downey jr, #actor Hollywood, #actori filme Hollywood , #Actori