Meryl Streep trece proba timpului. Cum a facut vedeta istorie la Hollywood

Vineri, 11 Mai 2012, ora 09:44
1118 citiri
Meryl Streep trece proba timpului. Cum a facut vedeta istorie la Hollywood

Considerata una dintre cele mai bune actrite din lume, Meryl Streep dovedeste ca nu totul este efemer la Hollywood, cetatea filmului unde atatea visuri au fost distruse odata cu trecerea timpului.

Meryl Streep se numara printre putinele actrite care au reusit sa treaca de proba timpului, atat in plan profesional, cat si personal.

Starul din "Kramer contra Kramer" si "Departe de Africa/Out of Africa" are la activ o impresionanta lista de filme, ultimul - "Doamna de Fier/The Iron Lady" - fiind apreciat atat de critici, cat si de publicul din lumea intreaga. Pentru prestatia ei in rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher, Streep a primit al treilea Oscar din cariera.

Cu filme precum "Vanatorul de cerbi", "Podurile din Madison County" sau "Julie si Julia", Meryl Steep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.

Vedeta americana, care a acumulat in total 17 nominalizari la Oscar, a trecut proba timpului si din punct de vedere fizic, ea reusind, prin aparitiile sale, sa atraga atentia de fiecare data, desi are acum 62 de ani. La sfarsitul anului trecut, Meryl Streep a acceptat sa pozeze pentru prima data pe coperta revistei Vogue, declarand cu aceasta ocazie ca probabil este cea mai batrana persoana care apare pe coperta unei astfel de reviste.

#cariera Meryl Streep, #Meryl Streep istorie Holywood , #Actori