Leonardo DiCaprio a strans peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Joi, 24 Iulie 2014, ora 16:55
1566 citiri
Leonardo DiCaprio a strans peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Actorul american Leonardo DiCaprio a strans miercuri seara peste 25 milioane de dolari pentru fundatia sa care militeaza pentru conservarea naturii si a ultimelor situri salbatice de pe planeta, cu ocazia unei gale de caritate ce a avut loc in orasul francez Saint-Tropez.

Potrivit unui comunicat publicat de fundatia actorului miercuri seara, starul hollywoodian a deschis acea gala cu un discurs care a semanat cu un semnal de alarma: "Nu au existat niciodata, de pe vremea dinozaurilor, atat de multe specii de plante si animale care dispar atat de repede ca acum".

"Trebuie sa depunem eforturi pentru a proteja biodiversitatea", a adaugat Leonardo DiCaprio, in fata celor 500 de invitati reuniti intr-un domeniu viticol din apropiere de Saint-Tropez, o destinatie estivala frecventata de numeroase vedete internationale, potrivit Mediafax.

Starul hollywoodian a deschis licitatia punand in vanzare propria sa motocicleta Harley Davidson, semnata de Martin Scorsese si Robert De Niro. Doua roluri de figuratie intr-unul dintre urmatoarele filme ale actorului au fost vandute la licitatie cu 2,4 milioane de dolari.

Rockerul irlandez Bono, care a interpretat in timpul galei un duet cu Julian Lennon, fiul lui John Lennon, a scos la licitatie o chitara personala, care a fost vanduta cu 1 milion de dolari.

O sculptura de Damien Hirst a fost cumparata de miliardarul Len Blavatnik cu peste 6 milioane de dolari. Un desen de Pablo Picasso a intrat in colectia magnatului sud-african Patrice Motsepe contra sumei de 1 milion de dolari.

Marion Cotillard, Jared Leto, Selena Gomez, Cara Delevingne, Petra Nemcova, Robin Thicke si Joan Collins s-au aflat printre vedetele care au platit intre 7.500 si 130.000 de dolari pentru participa la acest eveniment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Leonardo DiCaprio, #licitatie motocicleta Leonardo DiCaprio, #actor american Leonardo DiCaprio , #Actori