La 76 de ani, Jane Fonda se lasa atrasa de comedie

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 12:38
1453 citiri
La 76 de ani, Jane Fonda se lasa atrasa de comedie
Foto: (c) Ye Pingfan/ XINHUA ARHIVA

Actrita americana Jane Fonda, cunoscuta pentru rolurile sale dramatice, este prezenta in programul Festivalului International de Film de la Toronto, cu filmul de comedie "This is where I leave you", informeaza marti AFP.

Aclamata pentru rolul sau din "Julia", Jane Fonda interpreteaza in aceasta comedie rolul unei mame de familie care spune lucrurilor pe nume, intr-o adaptare hilara a cartii lui Jonathan Trooper, in care joaca actori cunoscuti de comedie precum Tina Fey, potrivit Agerpres.

Filmul, regizat de Shawn Levy, are drept personaje patru frati si o sora obligati sa petreaca impreuna o saptamana pentru a respecta dorinta defunctului lor tata. In film mai joaca Corey Stoll, Dax Shepard, Kathryn Hahn, Rose Byrne si Jason Bateman.

"Comedia este mult mai grea decat drama deoarece exista un ritm care trebuie respectat", a explicat Jane Fonda, marturisind ca s-a lasat atrasa pentru prima data de acest gen la varsta de 76 de ani. "Provin dintr-o familie de depresivi, iar comedia nu este un lucru firesc pentru mine", a precizat actrita.

"Desigur, multi actori pe care ii cunosc sunt depresivi, dar eu nu sunt ca ei, sunt mai degraba haioasa", a explicat Jane Fonda. "Am invatat sa fiu asa cat timp am fost casatorita cu Ted Turner (din 1991 in 2001), dar nu este un lucru spontan pentru mine", a adaugat ea, starnind rasetele celor prezenti la conferinta de presa.

#Jane Fonda comedie, #Jane Fonda actrita , #Actori