Elsa Pataky, actrita spaniola de origine romana, insarcinata cu gemeni

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 13:05
2174 citiri
Elsa Pataky, actrita spaniola de origine romana, insarcinata cu gemeni

Actrita spaniola de origine romana Elsa Pataky, sotia actorului Chris Hemsworth, este insarcinata cu gemeni, a confirmat cuplul, care mai are o fetita in varsta de un an si opt luni.

Actrita, cunoscuta din franciza "Furios si iute/ Fast and Furious", a declarat pentru revista spaniola HOLA! ca nasterea este programata la inceputul primaverii, informeaza contactmusic.com.

Chris Hemsworth a declarat recent ca este extrem de mandru pentru viata sa de familie si ca se simte mai fericit ca niciodata cand petrece timpul cu sotia si cu fetita lor, India Rose.

"Sa fii tata este desigur o sarcina importanta. Dar nu-mi puteam dori ceva mai mult. Sa vin acasa, sa fiu cu familia (...) toate acestea ma fac sa ma simt mult mai relaxat la filmari, pentru ca acum am ceva care este mult mai important pentru mine", a declarat actorul din "Urzeala tronurilor".

Elsa Pataky si Chris Hemsworth si-au facut publica relatia in septembrie 2010 si s-au casatorit pe 28 decembrie 2010, in Indonezia.

Elsa Pataky este o promitatoare actrita spaniola, nascuta la Madrid. Tatal ei este un biochimist spaniol, Jose Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine romano-maghiara. Pataky a urmat cursurile facultatii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. In timpul facultatii, ea a urmat si cursuri de actorie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elsa pataky, #actrita film , #Actori