David Hasselhoff si-a vandut masina inspirata din "Knight Rider" la licitatie, in scopuri caritabile

Marti, 27 Mai 2014, ora 16:40
1814 citiri
David Hasselhoff si-a vandut masina inspirata din "Knight Rider" la licitatie, in scopuri caritabile
Sursa foto: Daily Telegraph

David Hasselhoff, actor devenit celebru datorita serialelor "Knight Rider" si "Salvamarii/ Baywatch", a vandut la licitatie masina Pontiac Firebird, model din 1986, modificat pentru a semana cu automobilul KITT din serialul de succes "Knight Rider", pentru suma de 150.000 de dolari, fonduri pe care le doneaza Starlight Children's Foundation.

Modelul Pontiac Firebird din 1986, modificat pentru a semana cu automobilul asistat de computer Knight Industries Two Thousand (KITT), care putea sa vorbeasca, a fost primit cadou de Hasselhoff de la un fan, iar actorul a decis in aprilie sa il vanda la licitatie pentru a sprijini organizatia caritabila Starlight Children's Foundation, conform contactmusic.com, citata de Mediafax.

Recent, David Hasselhoff a dezvaluit ca masina a fost cumparata de un pasionat de automobile din Turcia.

"Nu-mi vine sa cred ca (serialul, n.r.) <> a influentat atatia oameni intr-un mod atat de pozitiv. Tocmai mi-am vandut masina cu 150.000 de dolari unui tip din Turcia", a dezvaluit Hasselhof in timpul unui discurs pe care l-a tinut sambata in fata grupului de dezbateri Cambridge Union, in Anglia.

KITT a fost unul dintre obiectele pe care Hasselhoff le-a donat pentru licitatie

Automobilul KITT a fost unul dintre obiectele pe care Hasselhoff le-a donat casei de licitatii Julien's Auctions' Hollywood Legends, pentru licitatiile pe care le va organiza in 2014. Printre celelalte obiecte donate de actor se numara o motocicleta Harley-Davidson, premii muzicale primite de-a lungul timpului, o vesta de salvare de pe platoul de filmare a serialului "Salvamarii/ Baywatch" si o chitara acustica.

Creat si produs de Glen A. Larson in 1982, serialul "Knight Rider" a devenit imediat un succes. "Knight Rider" a fost aprecita atat prin ideea originala a serialului, dar si datorita personajelor credibile si a scenariului cu multa adrenalina si umor. Acest rol a propulsat cariera de actor a lui David Hasselhoff, care a castigat si premiul People Choice Award in 1982 pentru interpretarea detectivului Michael Knight din serial.

#hasselhof kitt, #hasselhof donatie , #Actori