Angelina Jolie, de nerecunoscut intr-o filmare din 1999

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 15:23
1611 citiri
Angelina Jolie, de nerecunoscut intr-o filmare din 1999

Angelina Jolie este de nerecunoscut intr-un film din anii '90, perioada in care era dependenta de heroina. Materialul a fost inregistrat de dealerul ei de droguri, in timp ce vorbea la telefon.

In filmare, Angelina Jolie se plimba dintr-o parte in alta a camerei in timp ce vorbeste la telefon, cel mai probabil cu tatal ei, scrie

dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Dealerul de droguri Franklin Meyer, condamnat deja de lege, sustine ca a inregistrat materialul de 16 minute cu permisiunea lui Jolie, in 1999, dupa ce ea il chemase la resedinta ei din Manhattan, pentru o noua doza de heroina si cocaina.

Apartamentul in care se afla actrita din "Maleficent" pare dezordonat si plin de pungi de gunoi si doze de suc aruncate pe podea si pe masa.

Traficantul spune ca Jolie a fost clienta lui pentru mai multi ani

Potrivit lui Meyer, Jolie a fost clienta lui pentru mai multi ani. "Ii vindeam heroina si cocaina. Intr-o zi m-a sunat si mi-a spus sa trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune ca voia sa ii aduc droguri", a declarat el pentru The National Enquirer, publicatia in care a aparut videoclipul pentru prima oara.

"In perioada aceea tocmai imi cumparasem o camera video si am hotarat sa o iau cu mine. Cand am ajuns, i-am dat drogurile si apoi mi-a dat banii", a mai spus Meyer, adaugand ca a continuat sa o filmeze pe actrita in timp ce tatal ei, starul de la Hollywood Jon Voight, a sunat-o si cei doi au inceput sa discute despre fratele ei, James, si mama sa moarta, Marcheline Bertrand. Filmarea in sine, totusi, nu ofera niciun indiciu despre persoana de la celalalt capat al firului.

"Chestia e, stii, e ideea ca incerci sa faci rost de o casa sau de spatiu pentru toata lumea. Nu e, pur si simplu nu e necesar", se distinge din spusele Angelinei Jolie. Desi partenerul de discutie este greu de identificat, se poate intelege ca subiectul este unul despre familia actritiei: "Am spus odata, cum ar fi sa nu mai muncesc? Iar ea imi spune sa ma relaxez, stii. Iar eu am spus, si daca nu lucrez pentru tine, cum ar fi sa nu fac atat de multi bani? Iar tu stai intr-un apartament pana fac eu mai multi bani ca sa iei tu o casa mai mare. Daca mi se intampla ceva?"

"Stii, nu vreau ca asta sa ne strice relatia", adauga actrita in filmare.

In acelasi interviu, Meyer sustine ca o vedea pe Jolie o data sau de trei ori pe saptamana, cand se afla ea in oras, cei doi intalnindu-se in apartamentul ei sau la hotel. De fiecare data, Jolie cheltuia aproximativ 100 de dolari pe heroina sau cocaina.

Potrivit barbatului, Jolie lua drogurile in fata lui: "Nu parea sa conteze pentru ea cine era acolo". Odata, spune el, luase cocaina inaintea unui interviu la televiziune in care a promovat filmul "Girl, Interrupted" (1999), pentru care a primit un Oscar.

Actrita, care la vremea aceea iesea cu Billy Bob Thornton, viitorul ei sot, era de asemenea foarte extroverta in privinta vietii ei sexuale, a indemanarii lui Thornton si a preferintei ei pentru sado-masochism si dorinte lesbiene.

In 2011, Angelina Jolie a facut aluzii la trecutul sau intunecat intr-un interviu pentru emisiunea 60 Minutes a postului CBS: "Am trecut prin perioade mai grele, mai intunecate si am supravietuit. Nu am murit de tanara, deci sunt foarte norocoasa. Sunt alti artisti si oameni care nu au supravietuit unor anumite lucruri".

"Cred ca oamenii isi pot imagina ca am facut cele mai periculoase si mai rele lucruri", a mai spus ea atunci. "Din multe motive nu ar trebui sa ma aflu aici. Te gandesti la acele prea multe dati in care ai fost aproape de prea multe lucruri periculoase, prea multe riscuri asumate pana la un punct".

#angelina jolie, #jolie droguri , #Actori