Actorul Paul Walker, vedeta din seria "The Fast and The Furious" a decedat la 40 de ani

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 10:30
1741 citiri
Actorul Paul Walker, vedeta din seria "The Fast and The Furious" a decedat la 40 de ani
Sursa foto: hdwallpapers

Actorul Paul Walker, devenit celebru gratie rolurile din seria "Furios si iute/The Fast and The Furious", a murit in urma unui accident de masina.

Anuntul a fost facut pe pagina pagina oficiala de Facebook a actorului de catre echipa acestuia, informeaza BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles.

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata. Suntem uimiti si intristati de aceasta veste...", este mesajul postat pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru gratie rolurile din seria "Furios si iute/The Fast and The Furious" (2001, 2003, 2009).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vedeta film, #paul walker , #Actori