Utilizatorii Facebook pot stabili nivelul de vizibilitate a continuturilor publicate prin aplicatii

Joi, 18 Februarie 2010, ora 15:24
1967 citiri
Utilizatorii Facebook pot stabili nivelul de vizibilitate a continuturilor publicate prin aplicatii

Reteaua de socializare Facebook le ofera utilizatorilor un nou serviciu, care le permite acestora sa regleze singuri nivelul de confidentialitate a continuturilor pe care le partajeaza prin intermediul aplicatiilor externe platformei.

Inca din luna decembrie, nivelul de vizibilitate a datelor de pe Facebook poate fi reglat pentru fiecare contact in parte, in functie de categorii, de la "pentru toata lumea" la "personalizat", precizeaza Mediafax.

In prezent, aceasta optiune a fost extinsa pentru aplicatiile realizate de dezvoltatori externi pentru utilizatorii de Facebook, se arata pe blogul retelei de socializare, care are peste 400 de milioane de membri.


"Poate ca voi doriti ca toti prietenii vostri sa vada felicitarea vocala amuzanta pe care tocmai ati publicat-o prin intermediul unei aplicatii. Pe de alta parte puteti alege ca aceasta sa nu fie vizibila decat pentru o parte din prietenii vostri.


Aceste noi instrumente de control va dau puterea de a determina cu precizie cine poate vedea continuturile pe care le publicati pe Facebook, nu conteaza ce aplicatii folositi", a explicat Ray He, inginer al Facebook, pe blogul companiei.

 

#utilizatori, # facebook, # continut, # aplicatii , #stiri Facebook