Revolta a internautior impotriva modificarilor de pe Facebook

Duminica, 25 Septembrie 2011, ora 18:05
1625 citiri
Revolta a internautior impotriva modificarilor de pe Facebook

Anuntul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, privind modificarile viitoare ale retelei de socializare, a produs numeroase critici si perplexitate in randul utilizatorilor platformei.

In scurt timp de la anuntarea schimbarilor, internautii au invadat reteaua cu mesaje de protest pline de ironie sau chiar vulgare, declarandu-se "obositi" de schimbarile continue in modul de abordare a propriului profil, relateaza IGN.

Si de atunci, pe zi ce trece, cresc tot mai mult grupurile de protest, in special cele de limba engleza (peste 200), care cer "tatalui" Facebook sa inceteze cu schimbarile.

"A devenit de nesuportat adaptarea continua la orice descoperire care vine din America", scrie un utilizator care se declara "negru de suparare pentru aceste schimbari inutile".

O multime de navigatori "anti-schimbari" posteaza pe perete mesaje pline de sarcasm, utilizand deseori cuvinte triviale care, incepand cu titlul, exprima acelasi "rau de navigatie".

Coordonatorul grupului a creat chiar un site intitulat "Urasc schimbarile Facebook", cu scopul de a protesta impotriva celor care continua sa faca din reteaua de socializare "un experiment fara nici un sens".

Citeste mai multe pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facebook, #modificari facebook, #revolta facebook , #stiri Facebook