Prietenia costa pe Facebook? Vezi cum poti sa-ti cumperi fani

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 07:00
2626 citiri
Prietenia costa pe Facebook? Vezi cum poti sa-ti cumperi fani

Cine spunea ca prietenia este un dar nepretuit inseamna ca nu a cunoscut retelele de socializare. Pe Facebook, prietenii costa, mai ales in cazul unei companii.

Daca vrei sa iti invingi concurenta in mediul online, pune deoparte cel putin 199 dolari pentru 1.000 de fani pe Facebook care iti pot creste popularitatea.

Inainte de a merge la "cumparaturi de fani", pune in balanta costurile si beneficiile.

Pe de o parte, scapi de o munca in plus care necesita trimiterea invitatiilor catre persoana din baza ta de date, insa pe de alta parte, banii iti asigura fani, dar nu-ti asigura prieteni din publicul tau tinta.

Prin urmare, dai bani pentru a te mandri cu "popularitatea" pe care o ai online. Insa, realitatea doar tu o cunosti. Cu toate acestea, exista sansa de a-ti fideliza cu adevarat fanii pe care initial i-ai cumparat.

Invita-i sa participe la concursuri, ofera-le cadouri, promoveaza cat poti de mult reducerile pe care le oferi si asigura-te ca pastrezi zilnic legatura cu ei.

Cum poti cumpara fani pe Facebook?

Daca te-am convins sa cumperi fani, mai intai documenteaza-te. Cercetarea este esentiala daca ai luat aceasta decizie.

Pe internet si-au facut loc mii de furnizori de fani online, care te vor imbia cu o multime de oferte "speciale" si "ieftine".

Urmareste marturiile online de la clientii multumiti si nu fi orbit de aspectul minunat pe care ti-l ofera la o prima vedere a site-ului. Dupa ce ti-ai ales cativa potentiali furnizori, incepe negocierea. Incearca sa obtii o garantie de fiecare data cand cumperi fani pe retelele de socializare.

In cazul in care vrei sa impresionezi concurenta, pentru 1.429 de dolari poti cumpara 10.000 de fani, care iti pot aduce notorietatea de care ai nevoie pentru a te impune pe piata.

Ofertele varieaza de la furnizor la furnizor, insa pe Buyflikes.com, cu 379,95 dolari poti obtine 2.000 de fani, iar pentru 799,95 de dolari vei primi 5.000 de fani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#cumperi fani facebook, #fani facebook, #buy fans facebook, #retele sociale, #facebook , #stiri Facebook