Nielsen Wire: Facebook ramane liderul retelelor sociale

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 10:40
1412 citiri
Nielsen Wire: Facebook ramane liderul retelelor sociale

Utilizatorii online petrec mai mult timp in retelele sociale decat in orice alt domeniu, iar Facebook ramane cea mai folosita retea sociala din lume, potrivit celor mai recente statistici facute publice de catre Nielsen Wire.

Doar in Statele Unite, timpul total petrecut in social media, prin intermediul PC-ului sau telefonului mobil, a crescut cu 37% in iulie 2012, pana la 121 de miliarde de minute, comparativ cu 88 de miliarde de minute petrecute in iulie 2011.

Computerele raman dispozitivul principal prin intermediul caruia consumatorii online acceseaza retelele de social media, dar timpul petrecut prin intermediul aplicatiilor mobile a crescut cu 63% in 2012, comparativ cu anul trecut.

In ceea ce priveste numarul de utilizatori care au accesat social media prin intermediul PC-ului, Facebook a inregistrat o scadere anuala de 4% a numarului de utilizatori, in timp ce Twitter a avut o crestere de 13%. Reteaua sociala Google+ a inregistrat o crestere de 80%, in timp ce Tumblr a avut o crestere de 55%.

Facebook ramane reteaua in care utilizatorii petrecec cel mai mult timp, cu o medie de 27,08 minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#social media raport, #Nielsen Wire social media raport, #Nielsen Wire social media 2012 , #stiri Facebook