Millennium Bank ofera salariul mediu net pe economie timp de un an

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 16:24
1971 citiri
Millennium Bank ofera salariul mediu net pe economie timp de un an

Millennium Bank a lansat "Millennium Treasure", un concurs neconventional interactiv, cu premii semnificative, menit sa promoveze Contul de Salariu. 

Campania, care se desfasoara pe Facebook, bloguri si 200 de site-uri afiliate Google, precum si in sucursalele Millennium Bank, a fost creata in colaborare cu agentia de comunicare online Pukka.

Clientii bancii care colecteaza monedele Millennium Treasure pot castiga salariul mediu net pe economie pentru un an sau unul dintre celelalte sapte premii.

Valoarea totala a premiilor este de 34.500 de lei. Monedele Millennium Treasure au zece versiuni diferite de design, inscriptionate cu principalele beneficii ale Contului de Salariu.

Acestea pot fi colectate din mediul online - site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, Facebook, bloguri si site-uri afiliate Google - precum si din mediul offline, din cele 74 de sucursale ale Millennium Bank din toata tara.

La dezvoltarea campaniei au contribuit si agentiile Initiative Media si Makes Sense.

Campania include si doua aplicatii online, create pentru a facilita accesul clientilor la sucursale. Prima dintre ele, o aplicatie de tip augmented reality, poate fi folosita pentru smartphone-uri.

Dupa instalarea aplicatiei, camera telefonului ofera, in orice directie ar fi indreptata, detalii privind adresa si numerele de telefon ale celor mai apropiate sucursale Millennium Bank pe raza aleasa de utilizator.

A doua aplicatie, "Millennium in drumul tau", poate fi folosita pe calculatoare si pe smartphone-uri si configureaza traseul optim dintre doua puncte astfel incat sa includa o sucursala Millennium Bank.

"Existenta online a devenit demult o necesitate, iar Millennium Bank utilizeaza tot mai intens potentialul noilor media si investeste constant in cresterea eficientei comunicarii prin campanii inovatoare.

Acest nou proiect promoveaza, intr-un mod interactiv, beneficiile Contului de Salariu oferit de Millennium Bank - unul dintre cele mai avantajoase produse de acest gen de pe piata", a declarat Cristina Bold, Director de Comunicare la Millennium Bank.

"Prin intermediul acestui proiect, am incercat sa prezentam Contul de Salariu Millennium Bank cat mai multor oameni, intr-un mod simplu si creativ", a declarat Octavian Viorel, Creative la Pukka.

Contul de Salariu Millennium Bank este destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca.

Contul este disponibil in lei si ofera numeroase gratuitati la serviciile si produsele atasate: comision de administrare a contului si a cardului de debit cu cip, retrageri de numerar de la bancomatele Millennium Bank si ale altor banci, serviciile Internet Banking si Call Center.

De asemenea, pentru a incuraja plata facturilor prin Internet Banking, Millennium Bank a eliminat comisionul bancii pentru transferurile interbancare care au valoare de maximum 200 de lei.

Alte beneficii ale Contului de Salariu includ dobanzi preferentiale la credite, dobanzi mai mari la depozitele create prin Internet Banking si overdraft de pana la trei salarii.

Marele premiu al concursului Millennium Treasure consta dintr-un salariu mediu net pe economie pentru un an intreg.

Cele doua premii doi constau dintr-un salariu pentru trei luni, iar cele cinci premii trei constau din salariul pe o luna. Concursul se incheie pe data de 11 martie, iar castigatorii vor fi anuntati in a doua jumatate a lunii martie 2011. 

(Material publicitar)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#banca, #cont de salariu, #millennium bank, #salariu , #stiri Facebook