George W. Bush si-a deschis cont pe Facebook

Joi, 03 Iunie 2010, ora 09:17
1585 citiri
George W. Bush si-a deschis cont pe Facebook

Fostul presedinte al Statelor Unite George W. Bush si-a deschis cont pe reteaua de socializare Facebook, unde are deja peste 10.000 de fani, inscrisi in primele cateva ore de la activarea profilului, transmite Mediafax.

Primul mesaj pe pagina Facebook a  lui Bush saluta actiunile acestuia dupa incheierea mandatului de presedinte, in ianuarie 2009.

"Presedintele Bush a ramas activ", precizeaza mesajul.

"A mers in 20 de state (americane) si in opt tari, a sustinut 65 de discursuri, a lansat centrul prezidential George W. Bush, a participat la patru conferinte politice via Bush Institute, a terminat prima varianta a memoriilor sale «Decision Points» (Momente decisive) si a colaborat cu fostul presedinte Bill Clinton pentru a crea fondul pentru Haiti Clinton-Bush".

Mesajele publicate pe pagina celui de-al 43-lea presedinte al Statelor Unite sunt aproape toate pozitive, in spiritul celui postat de Sandy Holly: "Sunt foarte multumita sa va vad!!!!! Ne lipsiti!!!!!".

Totusi, exista si mesaje mai putin favorabile, precum cel postat de utilizatorul Brent Bender, care scrie: "Ati fost un presedinte incredibil de incompetent", in timp ce altii se plang ca mesajele lor au fost sterse.

Sotia presedintelui, Laura Bush, are si ea o pagina pe site-ul de socializare Facebook. Pentru moment ea are mai multi fani decat sotul sau, respectiv 16.500.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#george, #bush, #facebook, #cont , #stiri Facebook