Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

FOTO. Vrei sa te plimbi prin orasul Facebook? Vezi aici fotografii

FOTO. Vrei sa te plimbi prin orasul Facebook? Vezi aici fotografii


Facebook, in parteneriat cu compania imobiliara St. Anton Partners, va construi un "oras" in valoare de 120 de milioane de dolari unde vor locui angajatii sai.

Acest concept, care va cuprinde 394 de locuinte, este destul de neobisnuit, fiind caracteriza de The Wall Street Jurnal ca fiind "orasul companiei". Acest tip de orase au fost concepute la inceputul secolului 20, fiind prezente si in Romania, cum ar fi cartierul "Malaxa".

Proiectul de 120 milioane dolari se va numi Anton Menlo

Complexul Facebook este in Menlo Park

Proiectul Facebook, Anton Menlo, se va intinde pe patru hectare si este situat in Menlo Park, California, langa autostrada 101. Va cuprinde 35 de garsoniere, 308 apartamente cu cate un dormitor, 130 de apartamente cu cate doua dormitoare si, pentru angajati de top ai companiei, 12 apartamente cu cate doua camere.

In complexul rezidential vor fi de la garsoniere la apartamente cu 3 dormitoare

Santierul se va deschide luna aceasta, iar lucrarile vor fi finalizate in 24 de luni.

O prima vedere a complexului

Complexul rezidential al Facebook va avea incluse magazine, cafenele si pub-uri, magazine de bicliclete, unde acestea vor putea fi si reparate, sali de sport, complexe de spa (si pentru animalele de companie), parcuri, precum si o sala de yoga si servicii de menaj.

O alta vedere de sus a complexului Anton Menlo

O vedere de pe strada

Complexul FB va avea piscine

In complex vor fi locuri de parcare

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2259 ori