Familia regala britanica are cont pe Facebook

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 00:35
3011 citiri
Familia regala britanica are cont pe Facebook

Familia regala a Marii Britanii, prezenta deja pe Twitter si Youtube, si-a facut cont pe reteaua de socializare Facebook, pagina web fiind accesibila incepand de luni, a anuntat duminica palatul Buckingham, informeaza Mediafax.

Familia regala a postat online fotografii, inregistrari video, noutati si discursuri ale reginei Elizabeth a II-a, ale mostenitorului tronului britanic, printul Charles, si ale fiilor acestuia, printii William si Harry.

Utilizatorii Facebook nu vor putea, insa, sa posteze comentarii sau sa devina "prieteni" ai familiei regale, aceasta preferand sa creeze o pagina mai degraba decat un profil personalpe site-ul de socializare, ceea ce implica faptul ca adeptii Facebook nu vor fi tinuti la curent cu actualizarile.

Serviciile regale britanice folosesc multe dintre noile tehnologii, adoptate si de regina, desi aceasta are venerabila varsta de 84 de ani.

Ea detine un BlackBerry si un iPod si a trimis primul sau e-mail de la o baza militara, in 1976, unde se afla impreuna cu britanicul Tim Bernes-Lee, considerat principalul inventator al internetului.

Site-ul regal (http://www.royal.gov.uk/) a beneficiat de o actualizare anul trecut, cand suverana a trimis si primul sau mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter.

Regina dispune, de asemenea, de propriul sau canal pe site-ul YouTube - Royal Channel.

Totodata, familia regala detine un cont pe site-ul de partajare de fotografii Flickr.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#retele sociale, #facebook, #youtube, #familia regala, #flickr, #cont , #stiri Facebook