Facebook va depasi valoarea de 100 de miliarde de dolari, in 2012

Luni, 13 Iunie 2011, ora 22:51
1170 citiri
Facebook va depasi valoarea de 100 de miliarde de dolari, in 2012

Reteaua de socializare Facebook ar putea fi tranzactionata public in primul trimestru al anului viitor, cand valoarea acesteia ar putea depasi 100 de miliarde de dolari.

Oferta publica initiala (IPO) pentru Facebook ar putea fi anuntata in primavara lui 2012, la valoarea de 100 de miliarde de dolari, anunta CNBC.

Pentru ca Facebook ar urma sa aiba atunci peste 500 de investitori, compania va fi obligata sa emita rapoarte financiare trimestriale, la fel ca alte companii publice americane.

In aceste conditii, Facebook are tot interesul sa lanseze o oferta publica formala inaintea primului astfel de raport obligatoriu, ce va fi emis in aprilie 2012, spun surse apropiate acestor discutii, ceea ce face foarte probabila tranzactionarea publica a companiei in primul trimestru al anului viitor.

Desi compania a refuzat sa comenteze luni informatiile, Sheryl Sandberg, COO Facebook, anunta in luna mai ca ofertarea publica este "inevitabila".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#facebook, #bursa, #ipo facebook, #actiuni facebook, #listare bursa facebook , #stiri Facebook