Facebook permite utilizatorilor sa limiteze informatiile dezvaluite de aplicatiile mobile

Joi, 01 Mai 2014, ora 12:27
1350 citiri
Facebook permite utilizatorilor sa limiteze informatiile dezvaluite de aplicatiile mobile

Facebook a introdus o noua functie care permite utilizatorilor sa limiteze informatiile personale pe care le dezvaluie pe internet aplicatiilor mobile, masura prin care vrea sa remedieze problemele de confidentialitate.

In ultimii ani, Facebook a incurajat utilizatorii de aplicatii mobile sa foloseasca datele din reteaua de socializare, in loc sa puna o adresa de e-mail sau a creeze un cont dedicat, conform Reuters.

Rezultatul a fost un flux foarte mare de date valoroase ale utilizatorilor, insa au aparut ingrijorari privind accesul dezvoltatorilor aplicatiei la aceste date private.

Mark Zuckerberg a declarat la conferinta dezvoltatorilor Facebook din San Francisco ca o noua versiune a procesului de logare la reteaua sociala, numita "log in anonymously", va permite utilizatorilor aplicatiilor sa aleaga ce date vor putea fi vazute de o terta parte.

Noul ecran de logare, refacut, va permite utilizatorilor sa selecteze ce informatii personale din reteaua sociala, cum ar fi o adresa de e-mail, ziua de nastere sau postari care le-au "placut" pe Facebook, pot fi accesate de fiecare aplicatie.

#facebook aplicatii, #informatii Facebook , #stiri Facebook