Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facebook introduce noi criterii de securitate

Facebook introduce noi criterii de securitate

Utilizatorii Facebook nu vor mai putea sa intre in grupuri construite pe baza criteriului geografic (persoane care locuiesc in aceeasi zona), dar vor castiga posibilitatea de a controla cine vede informatia pe care o posteaza.

Fondatorul Facebook, Mark Zueckerberg, a anuntat miercuri, intr-o scrisoare, ca reteaua de socializare nu mai are nevoie de grupurile geografice.

"Odata cu cresterea Facebook, unele dintre retelele regionale au acumulat milioane de membri, si am ajuns la concluzia ca acestea nu mai sunt un criteriu bun pentru controlarea securitatii", spune Zueckerberg, citat de CNN.

Aproape jumatate din membrii Facebook fac parte din cel putin o retea regionala. In acest moment, ultilizatorii pot alege daca postarile lor sunt publice doar pentru aceste retele.

In locul retelelor geografice, Facebook va dezvolta metode mai simple de a controla vizibilitatea postarilor.

Cireasa de pe tort va fi reprezentata de optiunea de a decide care dintre prietenii de pe reteaua de socializare vor putea vedea update-urile, fotografiile sau alte informatii noi de pe profil.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1652 ori