Facebook il suspecteaza pe Soros ca a incercat sa provoace scaderea valorii actiunilor acesteia pentru a le cumpara mai ieftin

Sambata, 01 Decembrie 2018, ora 09:38
2863 citiri
Facebook il suspecteaza pe Soros ca a incercat sa provoace scaderea valorii actiunilor acesteia pentru a le cumpara mai ieftin
Foto: CC0 Creative Commons

Facebook a confirmat vineri ca numarul doi in conducerea acestei companii, Sheryl Sandberg, le-a cerut colaboratorilor sai sa verifice faca miliardarul George Soros are un interes financiar sa afecteze imaginea acestei societati.

Soros este banuit de conducerea Facebook ca prin critici exprimate la adresa retelei de socializare ar fi incercat sa provoace o scadere a valorii actiunilor acestei societati pentru ca apoi el sa le poata cumpara mai ieftin, informeaza vineri AFP.

Intr-un discurs sustinut in ianuarie la Forumul de la Davos, George Soros s-a manifestat ostil fata de aceasta retea de socializare, pe care a descris-o drept "o amenintare pentru societate".

"Nu am auzit niciodata inainte critici din partea sa si dorim sa aflam daca acestea ar putea avea motivatii financiare", a declarat saptamana trecuta responsabilul pentru comunicare al Facebook, Elliot Schrage.

Reactia acestuia din urma a survenit dupa ce publicatia New York Times a scris ca Facebook a angajat agentia de relatii publice Definers pentru ca aceasta sa conduca o actiune ce ar viza discreditarea criticilor retelei de socializare, inclusiv punand pe seama lui Soros atacurile la adresa Facebook.

Explicand decizia de a apela la serviciile acelei agentii de relatii publice, Elliot Schrage a spus ca Definers a descoperit ca George Soros i-a finantat pe unii dintre membrii campaniei 'Freedom from Facebook', o campanie de orientare progresista care cere in special spargerea acestei societati in mai multe entitati.

Inovații în domeniul hidroizolațiilor
Inovații în domeniul hidroizolațiilor
Domeniul construcțiilor și al renovărilor este în continuă schimbare și mereu apar inovații, atât în ceea ce privește materialele, cât și tehnicile. Atunci când construiești sau...
La Alexiana Group găsești o varietate de designuri în materie de uși de garaj
La Alexiana Group găsești o varietate de designuri în materie de uși de garaj
Ușile de garaj reprezintă o îmbinare între calitate și design. Pentru a te asigura că aceste caracteristici sunt bifate, Alexiana Group, cu o experiență de aproape trei decenii, îți...
#actiuni facebook, #Soros cumpara actiuni Facebook , #stiri Facebook