Facebook a picat pentru 30 de minute - cea mai lunga "pana" din istoria retelei

Joi, 19 Iunie 2014, ora 12:20
1294 citiri
Facebook a picat pentru 30 de minute - cea mai lunga "pana" din istoria retelei

Joi, Facebook a avut probleme la conectarea pe conturile utilizatorilor. Cea mai mare retea de socializare nu a functionat joi, in jurul orei 11.00, timp de aproximativ 30 de minute.

"Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can (Ne pare rau, ceva este in neregula. Lucram la repararea problemelor cat mai repede posibil)" este mesajul pe care il vad utilizatorii retelei de socializare atunci cand vor sa intre in conturile personale, potrivit Mediafax.

Si aplicatiile pentru telefoanele mobile ale site-ului au fost afectate, reteaua de socializare neputand fi accesata.

Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, in urcare cu 72%, si un profit net de 642 milioane de dolari, triplu fata de nivelul din perioada corespunzatoare din 2013, datorita cresterii puternice a afacerilor in zona publicitatii pe platforme mobile, dupa cum a informat joi Bloomberg.

De asemenea, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfarsitul lunii martie, reprezentand aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel global. La sfarsitul anului trecut, reteaua de socializare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#utilizatori facebook, #retea socializare Facebook, #cont facebook , #stiri Facebook