Deloitte Luxemburg angajeaza romani

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 09:26
2117 citiri
Deloitte Luxemburg angajeaza romani

Somerii romani care au pregatirea necesara, adica auditorii financiari, au posibilitatea sa aplice pentru un loc de munca, la Luxemburg, la compania multinationala de consultanta si audit Deloitte, iar candidatii trebuie sa aiba minimum 3 ani de experienta.

Cei care sunt interesati trebuie sa mai detina o certificare profesionala recunoscuta international si sa vorbeasca fluent limba engleza.

"Ne intereseaza romanii deoarece sunt recunoscuti pentru usurinta de a vorbi engleza si franceza", a declarat Delphine Berlemont, senior manager HR Deloitte Luxemburg, pentru Realitatea.net.

Deloitte deruleaza un program de recrutare internationala pentru pozitii cu experienta, iar tarile unde se cauta angajati sunt Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, Germania, Belgia, Franta, Portugalia, Irlanda si Grecia.

Candidatii pot aplica direct pe site-ul Deloitte sau pe Facebook, iar procesul de selectie se deruleaza printr-o firma de recrutare.

"Deloitte Luxemburg deruleaza independent procesul de recrutare. Exista insa in prealabil un acord de principiu intre biroul din Romania si cel din Luxemburg.

In general astfel de proiecte de recrutare isi au propriul public-tinta: candidatii care doresc sa lucreze in audit in Luxemburg sunt in general altii decat cei care ar dori sa lucreze in audit in Romania", spune si Silviu Badescu, HR senior coordinator Deloitte Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deloitte, #luxemburg, #angajati, #romani, #loc, #munca , #stiri Facebook