Cea mai mare escrocherie cu care au luat plasa romanii pe Facebook: Afla cine ti-a vazut profilul

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 13:35
2087 citiri
Cea mai mare escrocherie cu care au luat plasa romanii pe Facebook: Afla cine ti-a vazut profilul
Nu poţi afla cine ţi-a vizitat profilul de Facebook, dar românii tot încearcă Sursa foto: Adevarul

Utilizatorii de Facebook din Romania vor sa afle cine le-a vazut profilul, iar pentru acest lucru sunt dispusi sa riste siguranta computerului lor si acceseaza virusi. Aceasta este una dintre concuziile unui studiu BitDefender.

Aproape un sfert din escrocheriile de pe Facebook promit utilizatorilor sa le dezvaluie cine le-a vazut profilul, releva un studiu realizat de Bitdefender in urma analizei datelor disponibile in perioada octombrie 2012-martie 2013.

Pe locul doi in topul escrocheriilor se afla un presupus film deocheat infatisand-o pe cantareata Rihanna. Un click pe un astfel de link instaleaza virusi pe calculatoarele victimelor si ii pacaleste sa dezvaluie date personale.

Daca in Romania utilizatorii sunt mai atrasi de escrocheria "Vezi cine ti-a vazut profilul", in Franta oamenii se lasa pacaliti sa isi "schimbe" culoarea paginii de Facebook. Englezii si spaniolii, in schimb, cad repede in capcana promisiunii ca pot afla care dintre fostii iubiti le verifica profilul.

Citeste mai multe despre Cea mai mare escrocherie cu care au luat plasa romanii pe Facebook: afla cine ti-a vazut profilul pe Adevarul.ro

#escrocherii Facebook, #romani inselati Facebook, #inselatorii Facebook, #vizualizare profil Facebook, #film Rihanna Facebook , #stiri Facebook