Cati angajati se joaca pe Facebook, de la birou?

Luni, 26 Iulie 2010, ora 12:33
1879 citiri
Cati angajati se joaca pe Facebook, de la birou?

Angajatii continua sa acceseze retelele de socializare preferate pe calculatorul de la birou, in ciuda faptului ca regulile companiilor in care lucreaza interzic acest lucru, potrivit unui raport privind securitatea online realizat de Cisco.

50% dintre participantii la sondajul pe care se bazeaza raportul Cisco spun ca isi verifica conturile de pe retelele de socializare cel putin o data pe saptamana, de la birou.

27% dintre repondenti au recunoscut ca au modificat setarile de securitate impuse de companii pentru a avea acces la site-uri si aplicatii interzise.

7% din totalul angajatilor care intra pe Facebook de la birou petrec in medie 68 de minute zilnic jucand FarmVille. Mafia Wars este jucat de 5% din angajatii pasionati de Facebook, care pierd zilnic 52 de minute, in lumea virtuala a crimei organizate.

Concluzia celor de la Cisco este ca "retelele de socializare, virtualizarea si cloud computing-ul au un impact dramatic asupra capacitatii de mentinere a securitatii intr-o retea corporate".

Cisco Security Annual Report Mid-2010

#facebook, #farmville, #socializare, #cisco , #stiri Facebook