Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Actiunile Facebook, in crestere dupa revizuirea ratingului

Actiunile Facebook, in crestere dupa revizuirea ratingului


Actiunile Facebook au crescut luni cu peste 2%, dupa ce Capstone Investments a revizuit ratingul acestora de la pastreaza la cumpara si a imbunatatit tinta de pret, anticipand potentialul dezvoltarii operatiunilor de baza ale companiei.

Joi, actiunile Facebook au scazut cu 7%, atingand minimul record de 19,71 dolari pe unitate, dupa ce compania a deblocat pentru vanzarea pe bursa 271,1 de milioane de actiuni. Totalul titlurilor disponibile pentru tranzactii pe piata de capital au crescut cu 60%.

Actiunile Facebook, in picaj: Au atins minimul record de 19,71 dolari pe unitate

Intr-o nota adresata clientilor, analistul Rory Maher a mentionat "potentialul de crestere avut de operatiunile de baza ale Facebook, precum si posibilele beneficii care pot fi aduse de noi servicii ale companiei, nu sunt reflectate de actualul pret al actiunilor", relateaza MarketWatch.

Maher a adaugat ca pe termen lung serviciile de socializare vor avea o pozitie puternica in domeniile media si advertising. Analistul nu se asteapta ca Facebook sa creeze un nou produs de publicitate, precum cele din serviciile de cautare, care de regula redefinesc industria online si acapareaza o cota mare de piata de la alte categorii.

Luni, actiunile Facebook erau in crestere cu 2,5%, la 19,51 dolari pe unitate, dupa ce in timpul tranzactiilor au atins un minim record de 18,75 dolari pe unitate.

Actiunile Facebook au pierdut jumatate din valoare in trei luni

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1708 ori