Actiunile Facebook au depasit pentru prima data pretul de listare de 38 dolari

Joi, 01 August 2013, ora 08:45
1552 citiri
Actiunile Facebook au depasit pentru prima data pretul de listare de 38 dolari

Actiunile Facebook au crescut cu aproape 2% in deschiderea sedintei de miecuri, la 38,31 dolari, depasind astfel pentru prima data incepand din mai anul trecut pretul de listare a companiei, de 38 de dolari pe titlu.

Facebook a inchis marti in urcare cu 6,15%, la 37,61 dolari, dupa cresteri puternice in ultimele sedinte, sustinute de rezultatele financiare bune anuntate de companie saptamana trecuta, scrie MarketWatch.

La avansul de miercuri al cotatiei Facebook a contribuit un anunt al companiei privind un program care ar putea creste veniturile prin sprijinirea dezvoltatorilor de jocuri pentru smartphone-uri.

Ce rezultate financiare a inregistrat Facebook

Anul trecut, actiunile Facebook s-au prabusit pana la 17,55 dolari, dupa ce s-au tranzactionat in intervalul 38-45 de dolari in ziua listarii. Ulterior, actiunile au crescut treptat.

Facebook a inregistrat in trimestrul al doilea venituri de 1,81 miliarde de dolari, in urcare cu 53% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, si un profit net de 333 milioane de dolari, rezultate care au depasit estimarile analistilor si confirma strategia companiei de a investi masiv in servicii mobile.

#pret actiuni facebook, #listare actiuni Facebook, #crestere venituri Facebook, #profit Facebook 2013 , #Profit