Facebook angajeaza mii de tineri la New York

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 11:04
2092 citiri
Facebook angajeaza mii de tineri la New York

Facebook va angaja mii de tineri in 2012 in biroul inaugurat vineri seara, la New York. Compania este deja pregatita sa primeasca CV-uri din toata lumea, iar Mark Zuckerberg a facut deja primul pas in acest sens, la inceputul lunii noiembrie, in vizitele sale de recrutare la Harvard si Massachusetts Institute of Technology.

Cea mai mare companie de social networking, cu aproximativ 3.000 de angajati si peste 800 de milioane de utilizatori, va deschide sediul din New York la inceputul lui 2012, a explicat COO-ul companiei, Sheryl Sandberg, in cadrul conferintei care a avut loc vineri seara, la New York.

"Numarul de utilizatori si profiturile cresc foarte repede si pe asta ne bazam", a declarat Sandenberg, citata de Bloomberg.

Intr-adevar, Facebook spera sa atraga cat mai multi tineri talentati, pentru a face fata competitiei cu Google si Apple.

Potrivit lui Mike Schroepfer, vice presedinte Facebook, compania are aproximativ 100 de angajati in acest oras, inclusiv pentru marketing si recrutari si spera sa isi extinda numarul de angajati, incepand cu anul viitor.

"New York-ul are o istorie puternica de inovatie si este gazda a mii de oameni talentati din punct de vedere tehnic, si vrem ca ei sa ne ajute sa rezolvam provocarea de a construi urmatoarea generatie Facebook", a declarat Schroepfer in comunicatul evenimentului.

Serkan Piantino, managerul echipelor care se ocupa de Facebook chat si de mesajele din retea va conduce noul sediu, potrivit companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook angajari, #locuri munca New York, #recrutari Facebook , #Joburi