Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CarieraNoua.ro lanseaza in premiera in Romania aplicatia de recrutare pe Facebook

CarieraNoua.ro lanseaza in premiera in Romania aplicatia de recrutare pe Facebook

CarieraNoua.ro anunta un nou capitol in evolutia pietei de recrutare online prin lansarea in premiera in Romania a aplicatiei de recrutare pe Facebook.

In Romania peste 5 milioane de utilizatori pot cauta si selecta un anunt de job direct de pe reteaua lor de socializare preferata, Facebook.

Mihai Cotarta, co-fondatorul CarieraNoua.ro crede ca atragerea candidatilor talentati prin Facebook reprezinta o transformare semnificativa a industriei de recrutare online.

"La nivel global, in fiecare luna peste 1 miliard de utilizatori se logheaza pe Facebook, canalul preferat de comunicare si socializare pentru o intreaga generatie - utilizarea Facebook pentru cautarea de joburi este naturala".

Aplicatia Facebook de recrutare conecteaza automat portalul de joburi CarieraNoua.ro cu Faceboook si publica toate joburile existente pe portal pe pagina de Facebook CarieraNoua.

In momentul in care un angajator publica un anunt de job pe CarieraNoua.ro, pagina de Facebook se actualizeaza automat. Candidatii pot cauta si selecta joburi pe Facebook. In momentul in care doresc sa aplice la un job, vor fi redirectionati catre pagina portalului cu descrierea jobului respectiv.

Aplicatia de recrutare pe Facebook permite utilizatorilor sa caute joburi dupa cuvinte cheie, regiune si locatie.

"Solutia de recrutare CarieraNoua.ro incluzand portalul web, versiunea optimizata pentru mobile, aplicatia de iPhone si acum aplicatia de recrutare pe Facebook elimina barierele de comunicare intre angajatori si candidati. In final prin deschiderea si optimizarea canalelor de comunicare ne dorim ca angajatorii sa gaseasca personalul potrivit si candidatii sa-si poate alege cariera dorita" continua Mihai Cotarta

Aplicatia de recrutare Facebook CarieraNoua este de astazi vizibila online.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1569 ori