Mituri in comert online: Cat de mult te ajuta site-ul si Social Media

Marti, 20 Februarie 2018, ora 14:41
3134 citiri
Mituri in comert online: Cat de mult te ajuta site-ul si Social Media
Foto: CC0 Creative Commons

Cand vine vorba despre e-commerce, mai ales in cazul celor care isi doresc sa porneasca un business de succes pe Amazon, apar inevitabil si o multime de informatii nesigure.

Astazi, cu ajutorul lui Alexandru Jurca, expert in business online, vom lamuri top 5 cele mai des intalnite mituri legate de afacerile online:

Nu are sens sa iti faci site-ul daca vinzi un singur produs

"In zilele noastre, site-ul este cartea de vizita al unui brand. Reprezinta sansa ta de a impartasi povestea brandului, de a-i face pe clienti sa se identifice cu valorile tale si de a le oferi continut de valoarea prin intermediul blogului".

Construirea un site e o mare bataie de cap

"Din contra, devine din ce in ce mai usor pe zi ce trece. Exista o multime de platforme care sunt special configurate pentru e-commerce, iar tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi tema preferata si sa redactezi continutul".

La inceput nu ai nevoie de social media

"Poti incepe sa postezi chiar dinainte de a lansa primul produs. Alegi un continut de calitate care sa reflecte valorile brandului, incerci sa fii cat mai intri in discutii cu potentialii clienti si vei creste pe zi ce trece. Platformele sociale vin in completarea site-ului si ofera clientilor o experienta comprehensiva".

Nimeni nu mai citeste emailurile comerciale in ziua de azi

"De fapt, e-mailul inca este considerat cea mai eficienta metoda de a a-ti creste baza de clienti. Mai mult, in ziua de azi exista platforme care automatizeaza intregul proces. Practic iti setezi mailurile catre clienti o singura data, iar apoi ele merg de la sine".

Facebook business manager nu te ajuta cu adevarat sa iti imbunatatesti ROI-ul

"Business Manager este o platforma pentru project management iti va ajuta echipa sa economiseasca timp si asta se traduce prin economii mai mari pentru tine si pentru clientii tai. Platforma eficientizeaza fluxul de lucru si ii ajuta pe toti cei care o folosesc sa fie mai responsabili".

Alexandru Jurca este expert in business online. A reusit, in doar 3 ani, sa propulseze in domeniu o multitudine de branduri, catre vanzari spectaculoase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Ești pasionat de lumea antreprenoriatului și vrei să afli secretele succesului de la persoane din domeniu? Participa la evenimentul organizat de Ziare.com “Antreprenoriatul Profesie vs...
#mituri comert online, #Facebook afacere online , #Investitii